Sider

mandag 28. februar 2011

Stappmett

Er så utolig deilig å legge seg ned på sofan noen ganger. Slik som nå!
Fiskeboller i karrisaus er min yndlingsrett. Den gikk på høykant ned til magesekken. Ikke skal jeg klage på lite mat, dårlig mat, dårlig rå, lite utvalg, elendige butikker osv. Er et privilegium å kunne dra på butikken å hente mat.. skikkelig kvalitetsmat!

Her om dagen var det blodpannekaker til middag. Ekte blod ja! Det er fantastisk godt, og med trollkrem på pannekaka er jo helt himmelsk. Blod får man kjøpt i butikke nå til dags så man slipper å tyvslakte asfaltcowboyer som beiter i veikanten.
For dere som grynter på nesa så ser blodpannekaker slik ut!



Og e lite tips til de av dere som har unger og som nekter å spise disse pannekakene: si at det er sjokoladepannekaker :) Trollkremen er for øvrig et must for at de skal smake ekstra godt!

Bon apetit og ha en fortsatt fin dag!

søndag 27. februar 2011

heklehjørnet



Hær om dagen fikk jeg plutselig et innfall. Jeg satt på jobb, og i en stille periode fant jeg ut at jeg trengte en hobbyy som jeg kunne sysle med på jobb når alle i bygda var frisk og ingen trengte ambulansehjelp.
Hekling det er tingen, tenkte jeg. Dro ned på butikken og kjøpte 8 nøster med garnet som kalles for Easy. Et kjempeflott garn som verken klør eller røyter så forferdelig. Deilig er det også.
Uten noe peiling på hekling satte jeg i gang. Å ikke tok det lang tid til jeg var ferdig. Litt hekling på jobb, og ellers finpussen når jeg kom hjem. Anslår at jeg har brukt tilsammen tre timer på skjerfet/sjalet.
Her ser dere resultatet!


Som jeg sa så har jeg ikke stort peiling på hekling, og da dama i butikken sa til meg at hun anbefalte stavmasker og luftmasker eller noe sånt, smilte jeg høflig og sa at det var lurt..
Jeg ble iværtfall veldig fornøyd, uansett hva navnet på maskene heter!



Foresten: vist noen av dere ser hva slags masker jeg har heklet så kan dere jo si det til meg ;) Og bare for å ha det klart, når jeg klarer dette så kan alle det!

lørdag 26. februar 2011

tja...

Kjenne at eg liksom mangle litt tid til den hær blogginga.. blir på en måte ikke så ofte som eg sku ønske.
Sjøl om eg har en del eg kan legge ut så blir det liksom ikke! Treng litt innspirasjon. Innspirasjon til å finne ut ka eg skal blogge om.. at det liksom ikke blir om alt mulig, for da blir det litt for rotat syns eg... eller?

Ja, så det eg prøve å si e at eg treng litt tips og tilbakemeldinger på ka eg bør ha med.. og egentlig også det med kor ofte bør man legge ut nåkka for at det skal bli innteressant? E litt som et spill der eg sitt å lure på kordan eg skal få den siste brikken på plass fortast mulig :)




Ja, så kom veldig gjerne med litt innspill! Har så lyst å blogge, men hodet mitt e så rotat at det fort gjennspeile seg litt hær på bloggen min!
Men eg trur eg har en plan......

torsdag 3. februar 2011

klesvask ikke artig?

Ja, eg syns iværtfall at det kan være riktig så komisk av og til.
For ikke så lenge sia skulle eg tove votter. Som seg hør og bør skal man ha i grønnsåpe istede for vaskemiddel og skyllemiddel, og det trodde jeg da skulle være i tilsvarende mengder.
I tillegg er det jo skikkelig god lukt i dette vaskeproduktet, og jeg er veldig glad i god lukt...
Dere kan tenke dere hvordan resultatet ble ;)

Altså ikke vottene, men på badet...


















vottene fikk seg et lite skumparty ;)