Sider

torsdag 18. august 2011

Treningsuke nr. 3 ( forholdsvis gode framskritt?

Ja, her skjer det progresjon altså,folkens! 
Fra å stort sett ikke bevege meg mer enn det som er normalt iløpet av en uke, har jeg nå klart å fått meg to trimturer ut i det fri!! (det fortjener virkelig to utropstegn).
Jeg må liksom bare få sakt det tydelig nok: det er ufattelig deilig å komme seg ut i marka og virkelig kjenne svetten som kommer sigende, uansett hvor lang den dørstokkmila har vært. Jeg kjenner liksom at det er blitt min "greie", selv som jeg bare har vært to ganger på en sånn "ut-i-marka-trimtur". Det frista virkelig.

Med meg hadde jeg en flott turkompis, hunde vår Nikko. ( Hovedgrunnen til at han er med er vel mest for å skremme bort elgen vist han dukker opp).  
Jeg har hørt rykter, og sett, at det fins en god del elg her hvor vi bor, så jeg vil helst slippe å møte skogens konge når jeg er på tur :) Hehe!

Noen bilder av ukas trim, til inspirasjon for oss alle:



Utrolig flott terreng å trimme i, nydelig belysning!


Nikko, alltid like glad når matmor tar han med :)

Flott utsikt når man også å nyte på trimturene.

Har ikke ord..eller jo: nydelig!

torsdag 4. august 2011

Treningsuke nr. 1 :( Her går det unna...

Ja, hvem har sakt at trening og en sunn livsstil generelt er enkel?
Denne uka startet med å kjøpe en pose sjokkolade og dra opp i elva med fluestanga. Der sto jeg i ro i noen timer midt i elva med vadebuksene på. Få vil tenke at det er trening, men jeg prøver å oppmuntre meg selv med at det var mye straum i elva så jeg brukte jo mine balansemuskler endel for å holde meg stående! Positiviteten vinner her også!

Dag to i uka ble det heller ingen jogging da, men litt titting i ukeblader for å finne noen spenstige måter å trene på klarte jeg å få til. Magebøy, tunnel strekk, solhilsen, fiskesprell..ja, det manglet ikke på oppfinnsomme navn på øvelsene, men dagen endte jo selvsakt med å spise tre- fire stykker kake i min søsters bursdag. Men jeg husker ennå fiskesprell- treningen så det er da noe?

Så bar det på jobb. Der er det ikke bare bare å trimme og bli svett, må tenke litt på mine kolleger. Derfor slo jeg til med å spandere litt smågodt på min makker. Posen ble tom, men tror ikke jeg så han spise noe så ikke vet jeg hvor det snopet ble av..

I kveld går jeg på helgefri så dette måtte feires med vaffler som noen andre på jobb hadde laget klart til oss. Det var bare å steke dem, så det gikk jo fort. Ned med vaflene og opp med motivasjonen. Snart er det en ny uke, så da er det sjerpings. Da blir det fysisk trening, svetting og hjertet i halsen. Pulsen skal opp!!

 HA EN FLOTT HELG ALLE SAMMEN!